namusun kitabı

madde7: her ayı bir gün pasifliği tadacaktır.

hiç gay arkadaşım olmadı diyen heteroseksüel

gizli gay nedir bilmeyen kişidir. bildiğim kadarıyla hiç gay arkadaşım olmadı demesi gerekir.

eşcinselliğe karşı olmak

bilinçlendirilmesi gereken insandır, o saatten sonra da aynı şeye devam ediyorsa uzak durunuz mümkün olduğunca, eşcinselliğin sadece cinselliğe dayandığını düşünen ve cinselliğin tabu olduğu toplumda aydınlatılması gereken bir konudur ancak yüksek öğrenime kadar eğitim öğretim kurumları bu bilinci vermekten uzaktır türkiyede. bazı yurdum insanları da eşcinselliği komünizme bağlayacak kadar sürrealist takılmaktadır efenim, buyrun tadını çıkarın bu gaosun

ayı sözlük itiraf

kafamı kuma gömmek istiyorum beceremiyorum, duyarsızlaşayım diyorum beceremiyorum, çıkıp sokaklarda avazım çıktığı kadar bağırıp koşmak istyorum onu da yapamıyorum. çok doldum, çok! bu kaos belki yıllarca sürecek ama benim psikolojim bunu kaç ay taşıyacak bilmiyorum.

saçında kene var topla topla gene var

sinir kat sayısını yükseklere çıkartıp tuhaf bir şekilde de güldüren vine videosu. lanet illeti başımıza salan ciwan ve saz arkadaşlarına lanet girsin. sabah akşam bernaaağ bune laaan.

https://vine.co/v/byzmpwtd3yt

eski sevgilinin yeni sevgilisiyle arkadaş olmak

karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde ayrılınmışsa ve bittiğinden kesin eminseniz sorun olmayacak durum, velakin ben de ilk sevgilimin şimdiki sevgilisiyle irtibat halindeyim. bir sorun olmadan rahatça iletişim kurabiliyoruz. neden hayatımdan zamanından geçmiş birini silip atayım ki, onun mutluluğu benim de mutluluğum olur.

yargıda milli irade dönemi

ingiltere'nin anayasal surecinde güçler ayrılığı ilkesi kıta avrupası'ndan biraz farklı bir evrim geçirmiştir.yasamayı temsil eden halkın ,zaten mantıken kendi aleyhine bir yasanın çıkmasına izin vermeyeceği tezinden hareket edilerek yasama ve yürütme çatışması ağırlıklı bir sistem ortaya çıkmıştır.hatta yürütme yasamanın alt dalıdır bile denilebilir.yargı ise denetim mekanizması olarak bağımsız olmaktan ziyade kraliçeye bağlıdır.ancak bu bağlılık bizdeki bağlılık anlayışının aksine katı bir hiyerarşi içeren emir-komuta zinciri şeklinde değil yalnızca idari anlamdadır. böylece tüm kurumların birbirini denetleyip sınırlandırması mümkün kılınırken iktidarın tek elde toplanması da engellenmiş olur.görüldüğü üzere akp'nin, yargının "belli bir iradeyi temsil etmesi" kavramı götünden anlaması yetmezmiş gibi milli iradeyi diline pelesenk edip muğlak bir kavramla son muhalif erk* olan yargıyı arka bahçesi hatta bahçeciği yapma girişiminin kibarca söylenişidir.*

if you go away

if you go away, i will suffer tonight. şeklinde sözleri olan şarkı. eskiydi sanırım, sözleri bir şekilde aklımda kalmış.

eski yeni

ankaradaki kaşarların kaşarlığın dibine vurduğu mekan. güzide geylerimiz cumartesi burada boy gösterip, çılgınca eglenirler. ***

cüneyt arkın

zeki mürenin adamın çıplak göğsünü avuçlayıp, meme uçlarına dokundurduğunu fotoğrafını gördükten sonra gözüme daha da sempatik gelen yeşilçamın büyük üstadı. adam harbi çok yakışıklıymış.

ilgili fotoğraf: